каза, че не е чел проектите за Конституция на останалите

...
 каза, че не е чел проектите за Конституция на останалите
Коментари Харесай

Марешки: Всички се изпокриха като мишки

  каза, че не е чел плановете за Конституция на останалите политически обединения както и на президента. Ние си имаме наш план, който съм прочел и одобрил. Президентът и другите се изпокриха като мишки. Нямаше спор. Това посочи водачът на Воля.

Един умен човек ми сподели, че нещо стартира като порнография и приключва като порнография. От 2009година насам няма политическа партия, с изключение на " Воля “, която да не е казвала, че би трябвало Велико народно събрание и смяна на конституцията. Това сподели по БТВ водачът на " Воля “.

Той нападна няколко пъти проф. Пламен Киров-бивш парламентарен арбитър.

" Не съм правист, само че имам повече разум. " Не съм бил за Велико народно събрание. Преди това потвърдихме,че структурата Велико народно събрание е ненужна. На едната конференция потвърдих това. Няма смисъл да прочета този план. Ние по принцип сме срещу Велико народно събрание. Защо се стига до там? Кои тупат топката, некадърниците, които не могат да смъкват ГЕРБ от власт. Това са невежи хора. Кой ще е в Народно събрание взема решение българският народ. Това ще стане март, април, май. Аз имам мой план за конституция.

" Считам, че към днешна дата обстановката в България е добре. Дано единствено до 21-ви да е затварянето ", разяснява той.

По думите му, в случай че затварянето е само за 20 дни бизнесът ще оцелее
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР